Irodám

Ügyvédi irodám kiemelt hangsúlyt helyez a hatékony, modern irodai és kommunikációs eszközök használatára a megbízók magas szintű kiszolgálása és a velük való kapcsolattartás gördülékenysége érdekében.

Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata által működtetett cégnyilvántartási adatbázishoz, továbbá a Földmérési és Távérzékelési Intézet által működtetett, a teljes magyar ingatlan-nyilvántartási rendszerre rálátást biztosító TAKARNET hálózathoz irodám on-line hozzáférési joggal rendelkezik, amely a rendkívüli módon meggyorsítja a megbízások teljesítése érdekében gyakran felmerülő cég és ingatlan információk beszerzését.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a WIPO és a világ számos, iparjogvédelemmel foglalkozó nemzeti és nemzetközi szervezet világhálón elérhető adatbázisainak ismerete és használati lehetősége biztosítja irodám számára az iparjogvédelmi jellegű megbízások hatékony teljesítését. Akik a munkámat segítik.

Szoboszlai Péterdr. Szoboszlai Péter
ügyvédjelölt
(
drszoboszlai@drgaudi.hu)

2012-ben diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az ügyvédi irodával már egyetemi tanulmányaim alatt kapcsolatba kerültem, az államvizsgához szükséges kötelező gyakorlatomat itt végeztem kitűnő minősítéssel.
Az egyetem befejeztével végrehajtói irodában helyezkedtem el, ahol először jogi előadóként, majd végrehajtójelöltként dolgoztam.
2014. márciusában – mintegy másfél évnyi végrehajtási területen eltöltött idő után – dr. Gaudi-Nagy Tamás megkeresését elfogadva kerültem az irodába, ahol jelenleg ügyvédjelöltként dolgozom.
Szívemhez a polgári jogág áll közelebb, előző munkahelyemen szerzett tapasztalatok alapján szakterületemnek mondhatom a fizetési meghagyásos, a végrehajtási és egyéb nemperes eljárásokat.

Cím: 1095 Budapest, Gabona u. 10. II. 1.
Telefon: (36-1) 216-3088
Tel/fax/üzenet: (36-1) 216-2261
Mobiltelefon: (36) 06-20-933-4815
E-mail:drgaudi@drgaudi.hu