Jubileum: 1998-ban lettem tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, 25 éve vagyok ügyvéd az ügyfelek és a nemzet szolgálatában!

25 éve vagyok ügyvéd !

Ez a negyedévszázados évforduló alkalmat ad arra, hogy az ember számvetést végezzen, visszatekintsen.

Ennek során számtalan kemény jogvitában kellett helytállnom, ezernyi jogügyletben és jogvitában eljárnom mindvégig képviselve legjobb tudás szerint ügyfeleimet.

Kimondhatatlan mennyiségű erőfeszítés, küzdelem, koncentráció, szívós munka, érzelem és sorstapasztalás.

Soha nem voltam az, aki minden ügyet vállal: az ügyvállalásban és az ügyek vitelében mindig igyekeztem és igyekszem az általam vallott és képviselt értékeket érvényesíteni.

Büszke vagyok az elért eredményeimre, sikereimre, jobbító hatású egyéni és közösségi emberi sors-alakításokra !

És arra is, hogy ezen időszak alatt sok kíváló kollégától tanulhattam, számos remek kollégával dolgozhattam együtt, mint ahogy különösen büszke vagyok a mostani, velem együtt négyfős csapatomra, akiknek köszönöm az elkötelezett és eredményes együttműködést.

Az időnként jelentkező kudarcokból, hibákból és méltánytalan eljárásokból pedig mindig tanulni, építkezni törekszem.

2023. szeptember 1-jén hozzátartozókkal, barátokkal, kollégákkal és ügyfelekkel együtt egy felejthetetlen évfordulós rendezvényen ünnepeltem meg az évfordulót és merítettem ezáltal is erőt a elkövetkezendő esztendőkre.

Hangulatképek:

 

 Az pedig különös büszkeséggel tölt el, hogy hivatalosan már 19 éve nemzeti jogvédő ügyvédként szolgálom nemzetemet és védem, képviselem jogsértett honfitársaimat határon innen és túl ! Nemzeti jogvédő munkásságomról a a Nemzeti Jogvédő Szolgálat honlapján lehet tájékozódni, amelynek  ügyvezetője vagyok.  Ennek jegyében vallom, hogy soha nem engedek az ügyfelek és a magyarság  jogaiból, szakmai mottóm pedig az is, hogy „célom, hogy a jog ne a kifosztés és elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja és biztosítsa az magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.”

Szívemhez nagyon közel áll az egyébként nem jogász Márai Sándor írónak az ügyvédi hivatás morális talapzatát remekül megragadó alábbi gondolatsora: 

“Ha jó ügyet védsz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak, kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek? Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, s ezért jó volt az, amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az ügy igazával, melyet meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek, vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak, elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet védesz.”

Köszönöm a Jóistennek, drága néhai szüleimnek-nagyszüleimnek, szeretteimnek, barátaimnak és kollégáimnak a biztatást, támogatást és az ügyfeleimnek a bizalmat, amelyet mindig igyekszem megszolgálni szívós, eredményességre törekvő és tisztességgel szakmai munkával  !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!